Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan FTKEE 2024

Telah berlangsung BENGKEL HIRAO bersama pihak Unit Pengurusan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan (OSHMO) di FTKEE. Program berkenaan prosedur pengurusan risiko keselamatan dan kesihatan pekerjaan bagi aktiviti penyelidikan akan diadakan bagi memastikan keperluan pematuhan perundangan oleh FTKEE terhadap Seksyen 18B, Kewajipan Untuk Menjalankan Petaksiran Risiko dan Melaksanakan Langkah-langkah Kawalan, Akta Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Pindaan) 2022.

Telah hadir memberikan taklimat Ts. Mohd Marzuki Bin Mohamed, Timbalan Pengarah, Unit Pengurusan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan, Puan Siti Sofiasuhana Binti Fouzi, Penolong Pegawai Sains, Pejabat Pengurusan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan,Encik Ahmad Harris Bin Abd Hamid, Jurutera, Pejabat Pengurusan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan.