Tahniah kepada Aniq Zamzamy iaitu pelajar FTKEE atas pelantikan sebagai Timbalan Yang Dipertua (Pekan) bagi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP UMPSA)

Tahniah kepada Aniq Zamzamy bin Sibron atas pelantikan sebagai Timbalan Yang Dipertua (Pekan) bagi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sesi 2023/2024.

Seramai 27 pelajar mengangkat sumpah dan menandatangani surat sumpah Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sesi 2023/2024.

Program ini disaksikan oleh Naib Canselor UMP, Prof Dato’ Ts Dr Yuserrie Zainuddin dan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar & Alumni) Profesor Ts. Dr. Mohd Rusllim Mohamed serta barisan pengurusan Tertinggi UMPSA.