Kerjasama FTKEE dan Eco Breeze Sdn Bhd Tingkat Inovasi Pembangunan Produk

PROJECT DEVELOPMENT TECHNICAL TALK DI FAKULTI TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ELEKTRIK & ELEKTRONIK

Sedang berlangsung "Project Development Technical Talk" bagi program Teknologi Kejuruteraan di fakulti iaitu BTE, BTS dan BTW pada Semester I sesi 2023/2024 bertempat di Dewan Kuliah DK 1.

Sesi ini memberi pendedahan awal kepada para pelajar tahun akhir yang bakal menempuh alam pekerjaan tentang kemahiran berkomunikasi dan berkongsi hasil kajian dan pengalaman dalam inovasi pembangunan produk. Ianya turut menyediakan platform untuk mempromosikan bakat dan kepakaran para pelajar khasnya dalam melaksanakan inovasi pembangunan produk yang pelbagai dan sekaligus meningkatkan kebolehpasaran graduan di dalam sektor kerajaan atau swasta.

Ceramah berkenaan "Project Development Technical" Talk akan disampaikan wakil daripada pihak industry oleh Mr. Stanley Yap, Pengarah Urusan kepada Syarikat Eco Breeze Sdn Bhd yang juga merupakan salah seorang ahli dalam IAP fakulti.

1 November 2023