Tahniah kepada Mahasiswa Cemerlang FTKEE (Semester II 22/23)

JULUNG KALI MAJLIS APRESIASI PELAJAR CEMERLANG & LONJAKAN AKADEMIK TINGKAT SEMANGAT MAHASISWA FTKEE bersama dengan Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Elektrik Dan Elektronik (EEES) sesi akademik 2022/2023 telah menganjurkan Majlis Apresiasi Pelajar Cemerlang & Lonjakan Akademik FTKEE pada 28 Oktober 2023.
Majlis ini merupakan sesi penganugerahan dan penghargaan kepada mahasiswa dengan meraikan mahasiswa yang mendapat keputusan cemerlang iaitu GPA 3.50 dan keatas dan juga bagi mahasiswa yang mempunyai lonjakan prestasi yang baik sepanjang sesi akademik 2022/2023.

Hadir memeriahkan barisan pengurusan FTKEE, mantan pengurusan FTKEE dan penasihat akademik. Tiga kategori anugerah iaitu:
1. Anugerah Dekan
2. Anugerah Lonjakan Prestasi
3. Anugerah Mahasiswa Cemerlang disampaikan oleh Yang Berbahagia Profesor Madya Dr. Hamdan Bin Daniyal, Dekan Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik Dan Elektronik (FTKEE).